2021-02-11 06:55:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Egy barátja ma jó tanáccsal láthatja el

Napi horoszkóp február 11-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha valamilyen hibát elkövetett a közelmúltban, legyen bátorsága azzal szembe is nézni. Még mindig jobb, mintha mások szembesítik vele. Ráadásul arra is van esélye, hog yutólag javítson a helyzeten.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, ami az új ötletek megvalósításának kedvezhet, ráadásul egész nap ezernyi ötletet kap a bolygóktól. Most egészen biztosan nem csak egy dologhoz láthat hozzá, hanem egyszerre akár többhöz is - a munka szinte magától megy.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy hirtelen jött meghívást kaphat ma: semmiképpen ne mondjon nemet! Ami első pillanatra nyűgnek tűnik az ön számára, valójában lehetőség és kihívás is egyben. Tovább kell fejlődnie, de bíznak a képességeiben.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Azt veheti észre, hogy azok az emberek irányítanak, akik sokkal jobban kommunikálnak, mint ön, és nem azok, akik önhöz hasonlóan munkájukat nagy szavak és gesztusok nélkül végzik el. Ne csüggedjen, hamarosan fordul a sorskerék.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jobban tenné, hogy bárkivel is folytat vitát, mára elásná a csatabárdot. A bolygók helyzete túl zaklatottá teszik önt, és még az is előfordulhat, hogy meggondolatlanul, a saját érdekei ellen érvel, vagy cselekszik. Közlekedjen óvatosan!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Vízöntőben jár. Mutassa meg, mire képes! Fontos, hogy ne csak álmodozva üljön egy sarokban, hanem használja ki a tehetségét! Anyagilag most jól mennek dolgai, fogadja is el, amit kap.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne engedje, hogy bárki olyan döntésre kényszerítse, amit nem szívből tesz meg. Ön híres a kompromisszumkötő képességéről, de kicsit most önmagáért is ki kellene állnia. Ha képtelen nemet mondani, legalább kérjen haladékot!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Könnyen keveredik konfliktusokba, akár az élete párjával is. A háttérben valamilyen érzelmi frusztráció állhat valamelyikük részéről. Könnyen lehet, hogy csak félreértik egymást.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A váratlan, a spontán helyzetek hozzák mindig is a legjobb lehetőségeket. Önnel ez különösen így van ez mostanában, ma is. Csak aztán legyen meg a kellő bátorsága, hogy megtegye az első lépéseket az ügye érdekében.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy barátja ma jó tanáccsal láthatja el: hallgasson jószándékú szavaira! És ne vegye indiszkréciónak, ha kéretlenül is, de beleszól az ön dolgába. A lényegre koncentráljon, az pedig az, hogy segíteni szeretne önnek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valakivel szemben színt kellene vallania. Kertelés nélkül meg kellene mondania neki, hogy mire is számíthat a jövőben önnel kapcsolatban. Ha önnek csupán hízeleg a törleszkedése, de nincsenek hosszú távú tervei vele, ki kell mondania.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nem kellene feladnia még a reményt bizonyos szerelmi ügyekben. Ami késik nem múlik. Lehet, hogy éppen ma jött el a napja a hódításnak. A csillagok ma a pártját fogják, könnyen győzi le vetélytársait.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: